Fotbalový víkend 4.-5.6.2011

05.06.2011 19:08

MUŽI: Březnice - Míškovice 3:1 

Hosté vstoupili do utkání lépe, během prvních deseti minut ohrozili dvakrát domácí bránu, ale domácí brankař byl pozorný. Z první vážnější akce domácích udeřilo. Uvolňující se Dobeš byl v pokutovém uzemí faulován a penaltu s jistotou proměnil Ambrož. O pět minut později vysunul dirigent domácí zálohy Adamík Gracla, ale ten hostujícího gólmana neprostřelil. Hosté se osmělili a v 21. minutě po závaru nastřelili břevno a tyč. Domácí dále krátkými přihrávkami kombinovali a dostávali se na dostřel hostující brány, ale stav se už do poločasu nezměnil.

Druhý poločas začali lépe hosté, byli aktivnější, několikrát prověřili domácí obranu a po čtvrthodině vyrovnali kapitánem Matulíkem, který využil zaváhání domácích zadáků a sám před brankářem nezaváhal. Hosté byli při chuti a za další dvě minuty nastřelili tyč. Domácí se ovšem začali znovu prosazovat v pokutového území soupeře a čtvrt hodiny před koncem Teplým strhli vedení na svou stranu, které ještě zvýraznili za dalších deset minut, kdy po rohu skóroval Dostál. Poté již domácí hráči s přehledem vedení uhájili a zaslouženě si připsali na své konto vítězství. 
Branky: Ambrož, Teplý, Dostál – Matulík
Rozhodčí: Mihálik, Dlouhý, Mičák, 180 diváků
Březnice: Vyoral – Dobeš, Gracl, Mol, Stuchlík V., Hnátík, Ambrož, Štěpaník, Adamík, Teplý, Hamerník, střídali: Dyšlevský, Chvíla, Dostál
Míškovice: Hložek – Javora, Štěpaník, Prokop, Sieklik, Krajča, Matulík, Kopřiva, Machálek, Skotek, Závrbský
ŽK: Gracl - Matulík, Závrbský
 

ŽENY: Březnice - Březůvky 8:1

DOROST: Tlumačov - Březnice 4:0

DOROST B: Spytihněv - Březnice 8:1 (branka Březnice - Skalník)

ŽÁCI: Březnice - Tečovice 1:6 (branka Březnice - Chudárek)