Fotbalový víkend 25.-26.8.2012

27.08.2012 11:21

MUŽI: Březnice - Jaroslavice 2:1

Diváci viděli utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním byli lepší hosté, kteří bez potíží odolávali statické hře domácího mužstva. Ti v prvním poločase hostující bránu neohrozili, předvedli hru bez nápadu a momentu překvapení. Toho využili hosté, nejprve Kutra svoji šanci neproměnil, ale v poslední minutě prvního poločasu Dudr využil hrubé chyby domácího hráče při rozehrávce a svůj únik proměnil v první branku utkání.
Do druhého poločasu nastoupili domácí jako vyměnění. Za celou druhou půli hosté téměř neohrozili domácí bránu. Své šance za domácí nejprve neproměnili Juráň a Hamerník, ale v 71. minutě po standardní situaci hlavou vyrovnal nejlepší hráč domácích Dvorník. Březničtí se i nadále s touhou po vítězství hnali do útoku. Jejich tlak gradoval a v 83. minutě po rychlé kombinaci Šmigura otočil průběh utkání.   I přesto, že byl domácím vzápětí vyloučen Juráň, vítězství již uhájili.
Branky: Dvorník, Šmigura, – Dudr
Rozhodčí: Bernatík, Schmid, Havránek, 200 diváků
ŽK: Šmigura, Dobeš, Dostál – Žbel, Polách, Červenka, Macalík
ČK: Juráň
Březnice: Dyšlevský – Stuchlík, Juráň, Šmigura, Teplý, Dobeš, Hamerník, Dostál, Chvíla, Dvorník, Ambrož, střídali: Mol, Štěpáník, Greguš
Jaroslavice: Žbel – Kutra,Podéšť, Dlabač, Doboš, Fajgara, Polách, Červenka, Macalík, Batík T., Dudr, střídali: Borský, Tomeček, Batík L.
 

Výsledky ostatních fotbalových družstev SK Březnice:

ŽENY: Březnice - Hovorany 8:1 (branky Březnice - Uhlířová 3x, Zeťková 2x, Gregorová 2x, Bukovjanová)

DOROST: Hvozdná - Březnice 4:7 (branky Březnice - Nosek 2x, Chudárek, Kobylík, Kratina, Šalena, Pavlačka)

ŽÁCI: Jaroslavice - Březnice 4:6 (branky Březnice - Metela 2x, Červený, Ondík, Kosík, Běhula)