Fotbalový víkend 24.-25.9.2011

25.09.2011 21:56

MUŽI: Březnice - Lubná 6:3 

Za krásného slunečného počasí sice nastoupila mužstva z opačných konců tabulky, ale rozhodně to nebylo znát na výkonech. Hosté zahrozili už v první minutě a jen břevno zachránilo domácí před změnou skóre. Lubná byla v této části zápasu útočnější a nutila domácí chybovat v obraně. Ve 12. minutě také hosté otevřeli skóre krásnou střelou Musila z velkého vápna. Domácí však inkasovaný gól probudil a už o pět minut později vyrovnal Ambrož po přihrávce Dobeše. Poločasový výsledek stanovil hlavičkou Teplý a dokonale otočil výsledek – 2:1. Ve druhé půli už převzala Březnice iniciativu a Dobešem a Hamerníkem zvýšila na 4:1.

Hosté se snažili útočit, ale občas zapomněli na obranu, čehož domácí využili k navýšení skóre. Lubné se také podařilo skórovat po nepozornosti obrany Březnice, zřejmě vyplývající z podvědomí vysokého vedení, Bačinským a Ančincem.

Branky: Hamerník 2, Ambrož, Teplý, Dobeš, Gracl – Musil, Bačinský, Ančinec. Rozhodčí: Vitásek, Schmidt, Havránek, 320 diváků. Březnice: Dyšlevský – Dostál, Hamerník, Štěpaník, Mikulášek, Teplý, Adamík, Šmigura, Dobeš, Ambrož, Stuchlík P. Střídali: Gracl, Chvíla

 

ŽENY: Nezdenice - Březnice 3:2 (branky Březnice - Uhlířová, Vaculíková)

DOROST: Tečovice - Březnice 2:1 (branka Březnice - Adamík)

ŽÁCI: Březnice - Luhačovice 6:2 (branky Březnice - Metela 4x, Kašík, Hujíček)