Fotbalový víkend 22.-23.10.2011

26.10.2011 06:04

MUŽI: Březnice- Zborovice 2:3

Bojovné utkání, do kterého obě mužstva nastoupila vlivem zranění bez několika opor základních sestav, začali lépe domácí a první ohrožení hostující obrany zaznamenal agilní Šmigura. Hosté se vymanili z počátečního tlaku domácích a i oni začali být nebezpeční. V 10. minutě přišlo pro domácí varování v podobě nastřelené brankové konstrukce a o pár chvil později hosté po kombinaci otevřeli skóre Vybíralem. Domácí se ani nestačili vzpamatovat z inkasované branky a vzápětí hosté znovu udeřili po téměř totožné akci znovu do prázdné branky doklepl Vybíral. Domácí se nevzdali a ve 20. minutě snížili Petrem Stuchlíkem po rychle rozehraném přímém kopu. Poté se do ohrožení branky dostával domácí Ambrož, v první šanci ještě hostujícího gólmana nepřekonal, ale v 39. minutě po kombinaci celého mužstva už mířil přesně, vyrovnání domácích bylo zasloužené.
Začátek druhého poločasu jakoby domácí zaspali, hosté měli více ze hry, což korunovali vedoucím gólem v 51. minutě. Od té chvíle hra upadla do průměru. Domácí se opět dostali do situace, kdy museli dotahovat náskok soupeře. I přes velkou snahu se jim vyrovnat už do konce zápasu nepodařilo. Přesto, že šance si vytvořili ještě Petr Stuchlík a Nosek. Oba však své příležitosti promarnili.
Branky: P.Stuchlík – Vybíral 2, Krejčí
Rozhodčí: Michalec, Kop, Bočáň, 150 diváků
ŽK: Dostál – Krejčí, Hlaváč
Březnice: Dyšlevský – Gracl, Šmigura, Štěpáník, Adamík, Ambrož, Dostál, Stuchlík P., Mikulášek, Hnátík střídali: Teplý, Nosek
Zborovice: Chytrý – Martíšek, Hanák, Vaňák, Maquete, Šumbera, Šprňa, Prachař, Vybíral, Krejčí, Hlaváč
 

ŽENY: Mutěnice - Březnice 0:2 (branky Březnice - Cíbiková, Huťková)

ŽÁCI: Březnice - Spytihněv 1:3 (branka Březnice - Běhula)