Fotbalový víkend 21. - 22.5.2011

22.05.2011 22:42

MUŽI: Březnice - Kelč 3:1

Utkání začalo opatrně z obou stran, první šance přišla v 10 minutě , střela z dvaceti metrů hostujícího mužstva jen těsně minula branku. I když hosté zpočátku plnili roli favorita a měli více ze hry ve středu hřiště, šance bez problémů likvidovala domácí obrana. V polovině poločasu nejprve hosté nastřelili tyč a poté již udeřili domácí, kteří hrozili z rychlých protiútoků, jeden takový využil rychlonohý Dobeš a po nepříliš vydařeném výběhu hostujícího gólmana skóroval poprvé. Ve 30 minutě po rohovém kopu a následném centru zpět před bránu hostů, nikým nekrytý domácí Dobeš skóroval hlavou podruhé, a o pár minut později opět Dobeš po dalším rychlém kontru domácích vstřelil gól, čímž dovršil hattrick za třináct minut.
Hosté jakoby nemohli najít recept na domácí obranu, přesto nepolevovali a začali druhý poločas náporem, který korunovali brankou v 50 minutě. O další minutu později nastřelili tyč. Domácí se ubránili a dále vyráželi do nebezpečných protiútoků. I nadále byl nebezpečný zejména domácí Dobeš. Hostující hráči jakoby nemohli najít recept na dobře fungující obranu domácích, přesto se snažili, ale bez efektu. Březničtí už vedení dokonce uhájili a připsali si cenné vítězství. 
Branky: Dobeš 3 – Pitrun
Rozhodčí: Hrbáček, Minarčík, Mikulášek, 200 diváků
Březnice: Dyšlevský – Dobeš, Gracl, Dostál, Stuchlík V., Šmigura, Stuchlík P., Ambrož, Adamík, Teplý, Hamerník, střídali: Štěpaník, Mol, Hnátík
Kelč: Šindelek – Vlček, Pitrun D., Vinklar, Pastrnek, Kulich, Machač L., Machač J., Minář, Chrástecký, Škařupa, střídali: Minář P.
(komentář V.Kadlčák)

ŽENY: Velké Pavlovice - Březnice 2:2

DOROST:  Návojná - Březnice 7:0

DOROST B: Březnice - Štípa 2:1 (branky Březnice - Nosek, Slaměna)

ŽÁCI: Březnice - Malenovice 1:5