Fotbalový víkend 21.-22.4.2012

22.04.2012 19:12

MUŽI: Louky - Březnice 3:2 (branky Březnice - Roman Ambrož, Petr Teplý)

Průběh zápasu i příčinu našeho neúspěchu při sobotním zápase v Loukách zhodnotil tentokrát asistent trenéra Pavel Adamík:

"Utkání začalo z naší strany velmi dobře - v osmé minutě po chybě domácího brankáře dorážel do prázdné branky Roman Ambrož. Od té doby ale jako kdybychom přestali hrát, čehož využili domácí a převzali otěže zápasu do svých rukou. Vypracovali si sice několik šancí, které ale nebyly vážné, šlo spíše jen o nakopávané balóny. Z jedné takové šance po rohovém kopu domácí vyrovnali na 1:1. Smutným okamžikem zápasu bylo zranění Romana Ambrože tři minuty před koncem prvního poločasu, který byl, s podezřením na otřes mozku, sanitkou odvezen do nemocnice. Doufám, že Roman bude brzy v pořádku. Druhá půlka zápasu byla z naší strany ještě horší než ta první, protože jsme se nedostali do velkých šancí a navíc jsme inkasovali dva slepené góly - jeden po rohovém a druhý po přímém kopu domácích. Hrát jsme začali bohužel až deset minut před koncem - velkou šanci měl Michal Dostál, jehož hlavičku domácí brankář vyrazil. Posledním střelcem zápasu byl Petr Teplý, který už jen snížil na rozdíl jednoho gólu a stav 3:2 pro domácí byl již konečný.

Neúspěch v dnešním zápase vidím především v tvořivosti hráčů, ve spoustě nepřesných přihrávek a hlavně těch finálních přihrávek, po nichž by měly padat góly. S tímto je třeba hned něco udělat a naši hru zlepšit, protože nás teď budou bohužel hlavně zajímat "záchranářské práce." "

 

Výsledky ostatních fotbalových družstev SK Březnice:

ŽENY: Podivín - Březnice 0:3 (branky Březnice - Zeťková 2x, Gregorová)

DOROST: Březnice - Bylnice 2:4 (branky Březnice - Nosek, Kobylík)

ŽÁCI: Bratřejov - Březnice 4:3 (branky Březnice - Metela 2x, Kašík)