Fotbalový víkend 20.-21.4.2013

22.04.2013 06:56

MUŽI: SK Březnice - Skaštice 2:2

Utkání za krásného jarního počasí otevřeli větší aktivitou domácí, kteří hned ve třetí minutě využili zaváhání obrany hostů a Dobeš hlavičkou otevřel skóre. Poté domácí Hájek zahrozil střelou z hranice pokutového území. Domácí se uspokojili a nechali tvořit hru hosty, zejména agilní Konečník nebezpečně ohrožoval domácí bránu. A právě po jeho rohovém kopu hosté Frýdlem  po půlhodině zápasu zaslouženě vyrovnali. Do poločasu ještě v gólové šanci selhal domácí Šmigura, který po nahrávce od Staroby nastřelil brankáře.

Druhý poločas začal šancí domácích, po rohovém kopu Mikulášek jen těsně minul bránu. V 54. minutě skaštický Chorý poslal hosty do vedení. A bylo na domácích s výsledkem ještě něco udělat. Dvakrát Staroba z dobré pozice nenašel recept na hostujícího brankáře. To se podařilo až v 67. minutě Šmigurovi, který dalekonosnou střelou vymetl horní růžek hostující brány a vyrovnal. Obě mužstva se do konce zápasu snažil astrhnout výsledek na svou stranu, ale stav se již nezměnil.

Branky: Dobeš, Šmigura - Frýdl, Chorý

Rozhodčí: Němec, Mejzlík, Štěpánek,   200 diváků

ŽK: Juráň - Bubla

Březnice: Dyšlevský - Stuchlík V., Juráň, Mikulášek, Hájek, Šmigura, Teplý, Dobeš, Stuchlík P., Hamerník, Staroba, střídali: Štěpáník, Ambrož

Skaštice: Barcuch - Kvasnička, Dunda, Frýdl, Bubla, Motal, Sova, Uličný, Chorý, Janalík, Konečník

 

 

Výsledky ostatních fotbalových družstev SK Březnice:

ŽENY: Velké Pavlovice - Březnice

DOROST: Spytihněv - Březnice 1:1 (branka Březnice - Kratina)

ŽÁCI: Dolní Lhota - Březnice 8:1 (branka Březnice - Běhula)