Fotbalový víkend 11.-12.6.2011

12.06.2011 19:05

MUŽI: Březnice - Těšnovice 4:3

Do utkání lépe vstoupili domácí, jmenovitě Stuchlík Petr, který v první minutě ohrozil bránu hostí hlavou nepřesně, vše si vynahradil v sedmé minutě, kdy po rohu opět hlavou vstřelil úvodní branku utkání. Hosté odpovídali zejména rychlonohým Bernatíkem. Utkání se dále přelévalo z jedné strany na druhou, ve 32 minutě se připomněl domácí ostrostřelec Dobeš, který z křídla podél hostujícího gólmana vstřelil druhou branku domácích. Hosté poté zahrozili dobrou kombinací na jejímž konci Suchánek přestřelil. Vyloženou situaci ale do konce poločasu už diváci neviděli.
Úvod druhého poločasu naznačil, že hosté se s průběžným stavem jen tak nesmíří a zatlačili domácí. Po několika dobrých příležitostech v 56 minutě Žiakem snížili a o čtyři minuty později hosté svůj tlak korunovali vyrovnávacím gólem Bernatíka. Hosté se z vyrovnání dlouho neradovali a domácí vzápětí odpověděli centrem před bránu, kde nikým nehlídaný Dobeš hlavou vsítil třetí gól domácích. Poté Chvíla dvakrát ve vyložené šanci před brankářem hostí zaváhal a přišla odpověď hostů, kdy opět Bernatík střelou k tyči vyrovnal. Březničtí zvýšili snahu o opětovné získání vedení zpět na svou stranu což se jim tři minuty před koncem podařilo – kombinaci celého mužstva zakončil Adamík. Domácí tak zvítězili v utkání výborné úrovně a porazili dalšího tabulkově lepšího soupeře. Pochválit za výkon je třeba domácího Dobeše a hostujícího Bernatíka, nejlepší hráče utkání, kteří vstřelili po dvou gólech. 
Branky: Dobeš 2, Stuchlík P., Adamík – Bernatík 2, Žiak
Rozhodčí: Zicháček, Olša, Veselý, 150 diváků
Březnice: Dyšlevský – Dobeš, Gracl, Šmigura, Stuchlík V., Hnátík, Dostál, Stuchlík P., Chvíla, Teplý, Hamerník, střídali: Mol, Ambrož, Adamík
Těšnovice: Valoušek – Bartušek, Kunc, Židlík, Bernatík, Bartůšek, Žiak, Suchánek, Pochylý, Veselý, Pluhař
ŽK: Dostál – Židlík, Suchánek
(komentář V.Kadlčák) 

 

DOROST: Březnice - Mysločovice 1:0 (branka Březnice - Frýželka M.)

DOROST B: Březnice - Lukov 2:3 (branky Březnice - Borovec, Skalník)

ŽÁCI:  Mladcová - Březnice 6:0 

Dohrávka 19. kola Okresního přeboru žáků: Vizovice - Březnice 10:0