Fotbalový víkend 10.-11.9.2011

11.09.2011 21:56

MUŽI: Březnice - Louky 1:0 

Derby od začátku provázela celá řada nepřesností. Po většinu prvního poločasu se hra odehrávala ve středu hřiště. Nejprve zahrozili hosté, kteří průnik svého hráče po křídle zakončili střelou nad. A pak už se ke slovu dostali domácí. Ti z rychlého brejku středem hřiště Šmigurou skórovali a určili ráz utkání. Za tuto akci je nutno pochválit rychlonohého P. Stuchlíka, který svou přesnou přihrávkou domacíhoŠmiguru vybídl ke změně skóre. Poločas se dále dohrál bez vážnější šance.
Do druhé poločasu nastoupili hosté ve svižném tempu se snahou o změnu skóre. Domácí však tlak hostů ustáli a byli to zase naopak oni, kteří vyráželi do rychlých protiútoků. Agilní byl zejména střelec Šmigura. S blížícím se koncem utkání a snahou hostů o vyrovnání přibylo nervozity a ubylo fotbalové krásy. I přes velkou snahu hostů domácí výhru uhájili. Utkání v letním počasí sledovala početná divácká kulisa.
Branky: Šmigura,
Rozhodčí: Korch, Střelec, Bočáň, 300 diváků
ŽK: Dyšlevský
Březnice: Dyšlevský – Gracl, Šmigura, Stuchlík V., Teplý, Hamerník, Adamík, Ambrož, Dostál, Stuchlík P., Mikulášek, střídali: Mol, Dobeš, Chvíla
 

ŽENY: Březnice - Podivín 4:1

DOROST: Bylnice - Březnice 3:0

ŽÁCI: Březnice - Bratřejov 2:5 (branky Březnice - Baťa, Metela)