Fotbalový víkend 1.-2.9.2012

03.09.2012 18:56

MUŽI: Březnice - Tečovice 1:1

Fotbalisté obou celků se podělili o body po remíze 1:1. Začátek zápasu vyšel lépe hostům. Ve 4. minutě si za obranu domácích zaběhl Frkal a nezadržitelně poslal hosty do vedení. Ti vzápětí nastřelili břevno a v další velké šanci selhal Pala. Domácí ohrožovali bránu hostujícího týmu zejména ze standardních situací. Nejprve Ambrož a po něm Šmigura v dobrých pozicích nedokázali přesně zakončit.

Po změně stran měli více míč na svých kopačkách domácí a již po dvou minutách měli výhodu pokutového kopu, který ovšem neproměnil Hamerník. Domácí dále ohrožovali hosty sérií rohových kopů, ale neúspěšně. Hosté se připomněli zejména šancí Frkala, který zůstal sám před domácí brankou, ale minul. Vzápětí domácí svoji převahu po zásluze korunovali vyrovnávací trefou, když z dvaceti metrů se přesně trefil Šmigura. Tentýž hráč mohl zápas rozhodnout, ale těsně před koncem technickou střelou jen těsně minul.

Branky: Šmigura - Frkal

Rozhodčí: Mikulášek, Krajča, Lipner,  250 diváků

ŽK: Dobeš, Dostál - Pala, Frkal, Šnajdr Z.

Březnice: Dyšlevský - Stuchlík V., Šmigura, Teplý, Dobeš, Hamerník, Dostál, Dvorník, Ambrož, Mikulášek, Greguš, střídali: Mol, Štěpáník, Nosek

Tečovice: Křížek - Sedláček R., Družbík, Sedláček P., Šnajdr V. Pala, Chudárek, Ondík, Frkal, Poulíček, Šnajdr Z., střídali: Řiháček A.

 

Výsledky ostatních fotbalových družstev SK Březnice:

ŽENY: Brumov - Březnice

DOROST: Březnice - Provodov 0:8