Fotbalová neděle 7.8.2011

07.08.2011 20:25

MUŽI: SK Březnice - Kelč 2:1 

První utkání nové sezóny začalo ve Březnici oboustranně opatrně. První střelu na bránu vyslali domácí, načež vzápětí hosté taktéž zahrozili dvakrát střelou na bránu. Do poloviny poločasu se hra odehrávala spíše ve středu hřiště, z toho vybočila pouze šance domácího Dostála. Ve druhé polovině prvního poločasu hraného v úmorném horku hrozili hosté dlouhými auty před bránu domácích, nedokázali však zamířit přesně a jejich střely končily nad branou domácích. A tak do konce poločasu se diváci přesného zakončení nedočkali.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí hráči a vytvořili si mírnou převahu. Společně s prudkým deštěm přibylo bojovnosti a kluzká hrací plocha přinesla první velké šance. Nejprve domácí Chvíla v dobré pozici těsně minul. V 68. minutě Mol po úniku ze strany prostřelil do té doby jistého brankáře hostí Kubjáta. Byla to jeho první branka v dresu mužů. Odpověď hostí byla blesková. Ihned po rozehrání odpověděl Martin Pastrnek střelou do horního rohu branky a bylo srovnáno. Utkání za vydatného deště dál gradovalo a obě mužstva mohla strhnout vedení na svou stranu. Podařilo se to domácím díky střídajícímu Dobešovi, který svou rychlostí hostům dělal problémy a po jednom úniku byl nucen hostující gólman faulovat v pokutovém území. Nařízenou penaltu v 86. minutě Hamerník proměnil. Hosté už nedokázali odpovědět a utkání tak skončilo vítězstvím domácích.

Branky: Mol, Hamerník (p) – Pastrnek M.
Rozhodčí: Hrbáček, Toman, Mičák, 250 diváků
ŽK: Hamerník, Dostál – Kubját, Kulich
Březnice: Dyšlevský – Stuchlík V., Mol, Mikulášek, Hnátík, Šmigura, Teplý, Hamerník, Dostál, Chvíla, Adamík, střídali: Nosek, Dobeš
Kelč: Kubját – Pastrnek R., Hegar, Minář R., Novák, Škařupa, Hlavica, Machač L., Pitrun, Kulich, Machač J., střídali: Mareček, Pastrnek M., Minář P.

Fotogalerie ze zápasu  - Z D E -