Fotbalový víkend 23.-24.8.2014

01.09.2014 15:30

MUŽI "A": SK Březnice "A" - Nedašova Lhota 3:1 (branky Březnice - Chvíla Jan, Daníček Pavel, Teplý Petr)

Od začátku se hrál rychlý a pohledný fotbal. Akce se střídaly na obou stranách a první velkou šanci zahodili hosté v podání Struhaře. Za domácí odpověděl nepřesně Chvíla. V zápětí ze standardní situace domácí Kolář v dobré pozici hlavou přestřelil. Převahu domácích zúročil pět minut před koncem poločasu hbitý Chvíla, který zakončil akci Koláře.
Po změně stran byla na hostech patrná snaha o vyrovnání. Domácí však šance hostů ubránili. Gólové šance promarnil zejména Fojtík, který zakončoval nepřesně. A tak z rychlého protiútoku zvýšili stav zápasu domácí, když po akci Adamíka skóroval Daníček. V 70. minutě na 3:0 opět po akci Adamíka upravil skóre Teplý. Do konce zápasu se hostům podařilo upravit výsledek Bartošákem na konečných 3:1. Vítězství domácích bylo zasloužené.
Branky: Chvíla, Daníček, Teplý – Bartošák 

Rozhodčí: Uhlár, Murka, Mičák      250 diváků
ŽK: Stuchlík V. 
Březnice: Dyšlevský Martin – Stuchlík V., Hamerník, Stuchlík P., Adamík, Dostál Michal, Dostál Milan, Kolář, Vavruša, Daníček, Teplý střídali: Chvíla, Hnátík, Ondík
Nedašova Lhota: Macháč D. – Novák, Vaněk V., Struhař, Fojtík, Vaněk D., Pagáč, Macháč J., Pacík, Šerý K., Bůbela, střídali: Kostka, Šerý V., Bartošák, Juřica, Urbánek, Vaněk M.

 

Výsledky ostatních fotbalových družstev SK Březnice: 

MUŽI "B": VOLNO

ŽÁCI: SK Březnice - Jaroslavice  2:1