Fotbalový víkend 14.-15.6.2014 - poslední kolo sezóny 2013/2014

15.06.2014 08:53

MUŽI: SK Březnice - Kostelec u Holešova  4:2 

Do zápasu mnohem aktivněji vstoupili domácí, kteří své šance ovšem neproměnili, a tak z první střely na bránu otevřel skóre hostí Gerát. Domácí Petr Stuchlík vzápětí nastřelil břevno a ve 13. minutě srovnal skóre, když ve vzdušném souboji přetlačil hostujícího obránce. Ve 21. minutě březničtí využili přečíslení a Ambrož zvýšil na 2:0. Hosté do poločasu srovnali krok, když po kombinaci celého mužstva vyrovnal Darebník.
Hosté vstoupili do druhé půle mnohem aktivněji a v 51. minutě nastřelili břevno. Nedůslednost obrany hostů potrestal svým dalším gólem Petr Stuchlík a strhnul vedení na stranu domácích. To ještě potvrdil čtvrtou brankou Vojtěch Stuchlík, když proměnil pokutový kop deset minut před koncem. V 85. minutě v dobré šanci minul branku hostující Gerát a utkání tak skončilo zaslouženým vítězstvím domácích. 
Branky: Stuchlík P. 2, Ambrož, Stuchlík V. – Darebník, Gerát
Rozhodčí: Karlík, Bednařík, Kubíček       150 diváků
ŽK: Dyšlevský Miroslav – Marek D., Zmeškal 
Březnice: Dyšlevský Martin – Stuchlík V., Hamerník, Dvorník, Frydrych, Ambrož, Teplý, Dyšlevský Miroslav, Stuchlík P., Šmigura, Štěpáník, střídali: Dostál Milan, Adamík J., Adamík P.
Kostelec: Kubík – Hradil J., Darebník, Marek T., Bartošek, Kovalda, Gerát, Zmeškal, Marek D., Čuza J., Hradil M., střídali: Zmeškal

 

Výsledky ostatních fotbalových družstev SK Březnice:

MUŽI "B": SK Březnice - Racková 4:1  (branky Březnice - Mikulášek, Dostál Milan, Adamík Pavel, Vyoral)