Fotbalový víkend 20.-21.9.2014

21.09.2014 22:00

MUŽI "A":  SK Březnice - Návojná 1:5

Ve druhé minutě utkání otevřeli skóre hosté, když po rohovém kopu přesně zamířil Pavlík. Domácí odpověděli střelou Ambrože, bohužel nepřesně. Ve 20. minutě potrestal hostující Řehák J. hrubku domácích. Po půlhodině hry to již bylo 3:0 pro hosty, tentokrát se střelou z dálky prosadil Ptáček T. Domácí těžko hledali odpověď, přesto se v šancích do poločasu ještě ocitli Daníček a Stuchlík P.
V úvodu 2. poločasu hosté snahu domácích rychle překazili a z brejku zvýšili. Po půlhodině hry se spustil prudký déšť, který do hry vnesl spoustu nepřesností, ale taky naději pro domácí, kteří v 63. minutě snížili na 1:4. Jakékoliv naděje na přijatelný výsledek domácím vzal kapitán hostů Pavlík, který v 70. minutě z přímého kopu uzavřel výsledek utkání. 
Branky: Chvíla – Pavlík 2, Ptáček T., Řehák J., Šánek P.                             130 diváků

ŽK: Hamerník, Adamík P., Dostál - Ptáček V. 
Březnice: Dyšlevský M. – Stuchlík V., Hamerník, Stuchlík P., Adamík P., Dostál, Vavruša, Daníček, Ambrož, Chvíla, Teplý střídali: Ondík, Adamík J., Košař, Kopecký

Návojná: Šenkeřík – Pavlík, Řehák P., Šánek J., Bělaška, Ptáček T., Řehák J., Talčík, Šánek P., Lorenc, Macháč střídali: Ptáček V., Vaněk, Naňák, Šánek A.

 

Výsledky ostatních fotbalových družstev SK Březnice:

MUŽI "B": Mysločovice "B" - SK Březnice "B" 3:2 (branky Březnice - Vyoral, Ondík)

ŽÁCI: Lhota u Malenovic - SK Březnice 3:7 (branky Březnice - Baťa 4x, Červený 3x)

ŽENY: SK Březnice - DFK Holešov 3:2